Diabeter, Rotterdam

Diabeter Rotterdam (hoofdvestiging)

Telefoon: 088-280 7277
Fax: 088-280 9299
E-mail: info@diabeter.nl

Blaak 6
3011 TA Rotterdam

Rotterdam

Ook voor volwassenen met type 1 diabetes

Diabeter Rotterdam, diabetescentrum diabetes type 1  Een team van in type 1 diabetes gespecialiseerde kinderartsen, internist-endocrinologen, diabetesverpleegkundigen en diëtisten is er helemaal voor kinderen en volwassenen met type 1 diabetes (ofwel suikerziekte).  Niet alleen ons team, maar onze hele organisatie staat in het teken van maar 1 missie: mensen met type 1 diabetes ondersteunen met kennis en aandacht. Bij ons vind je experts die dagelijks met deze chronische ziekte en de nieuwe diabetestechnologie bezig zijn. Experts die je altijd kunt bereiken via telefoon, spoedlijn en email. Wij zijn er voor alle leeftijden, dus ook als je ouder bent dan 25 jaar. 

Kennismakingsgesprekken

Benieuwd naar de mogelijkheden die Diabeter Rotterdam kan bieden aan je kind of aan jezelf? We geven je graag meer informatie over het verschil dat onze gespecialiseerde diabeteszorg kan maken. Natuurlijk begrijpen we dat het veranderen van zorgverlener niet iets is dat je zo maar onderneemt. We weten echter uit ervaring dat het de moeite waard is om meer te weten te komen over wat Diabeter voor jou kan doen.  Mail of bel Grada Weggeman of Katja Zuur, onze patientcommunicatie-adviseurs, en ontdek met een van hen de mogelijkheden en stel je vragen. Je hebt geen verwijzing nodig voor een kennismaking en uiteraard is het vrijblijvend.

Stel Katja en Grada een vraag / kennismaking plannen


Routebeschrijving

 

Adres en routebeschrijving:                                 

Blaak 6                                                
3011 TA  ROTTERDAM
Routebeschrijving Diabeter Rotterdam (2,8 MB)

Telefoon: 088-280 7277

Onze receptie is bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Voor medisch spoedoverleg kunnen (ouders van) onze patiënten 7 dagen per week, 24 uur per dag op dit telefoonnummer direct een in type 1 diabetes gespecialiseerde zorgverlener bereiken. Tijdens kantooruren is dat een diabetesverpleegkundige, 's avonds, 's nachts en in het weekend is dat een van onze medisch specialisten.


Telefonisch spreekuur Diabeter Rotterdam (voor patiënten)
Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur.
Onze diabetesverpleegkundigen beantwoorden uw vragen en geven advies. 
Het is ook mogelijk uw vragen over diabetes per email te stellen. U krijgt binnnen 1 werkdag antwoord.


Maak kennis met de artsen van ons diabetescentrum te Rotterdam

Marianne den Breejen, kinderarts gespecialiseerd in diabetes type 1 Dr. Theo Sas kinderarts-endocrinoloog Diabeter   Dr Dick Mul kinderarts Diabeter

Drs. Marianne den Breejen
Kinderarts-diabetoloog

Dr. Theo Sas

Kinderarts-diabetoloog

 Dr. Ann Robinson

 Kinderarts-diabetoloog

Dr. Dick Mul

Kinderarts-endocrinoloog

Dr Matthijs van Wissen, internist-endocrinoloog Dr. Arjen Hoogedam internist Diabeter Dokter Bovenberg, internist-endocrinoloog Diabeter

Dr. Matthijs van Wissen

Internist-endocrinoloog

Dr. Arjen Hoogendam

Internist-endocrinoloog

Drs. Sarah Bovenberg

Internist-endocrinoloog


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vraag hier wat wij voor jou kunnen betekenen