Dr Ann Robinson

Terug naar personeel

Artsen/Medisch specialisten

Dr Ann Robinson

Kinderarts Werkzaam in: Diabeter Rotterdam2

BIG-nummer:49057614301

Achtergrond:
* Opleiding tot kinderarts 1997-2002 in Kaapstad, Zuid-Afrika.
* Beoordelingsstage Sophia Kinderziekenhuis 2007-2008
* Verdiepingsstage als aandachtsvelder kinderendocrinologie Sophia Kinderziekenhuis 2013 en 2018.

Tussen 2002 en 2015 ben ik werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen in Rotterdam, en vanaf 2016 t/m 2019 in Zeeland.

Ik heb de laatste vier jaar in Zeeland het merendeel van mijn tijd aan de kinderdiabetes en de kinderendocrinologie mogen besteden. Ik heb dan ook een grote liefde voor de diabetologie ontwikkeld. Ik vind het een zeer bevredigend en uitdagend voorrecht om kinderen, jongeren en hun gezinnen/omgeving te mogen begeleiden in de omgang met deze chronische aandoening, met al zijn verreikende en ingrijpende gevolgen.

Ik vind het heel fijn om een langdurige behandelrelatie aan te mogen gaan en zodoende de gezondheid, groei en ontwikkeling van het kind of de jongere te volgen en waar nodig te ondersteunen. Bovendien geniet ik van het werken in teamverband en ik heb daarbij veel waardering voor de inzet en verschillende inzichten en expertise van het multidisciplinair team.

Diabeter kent zeer gespecialiseerde en gecentreerde zorg, goede resultaten, en een toegewijd en gedreven team van artsen en andere professionals die hier werken. Ook is er veel aandacht voor innovatie en onderzoek.

Ik zie dan ook uit naar het werken bij Diabeter. Een goede gezondheid en kwaliteit van leven voor die kinderen en jongeren die aan onze zorg worden toevertrouwd, daar gaan we voor!

Ik maak deel uit van behandelteam 2 in Rotterdam.