Aanmelden

Aanmelding / een vraag stellen

In contact komen met Diabeter, diabeteszorg Wil je meer weten over de mogelijkheden die Diabeter je kan bieden? Stel je vraag hieronder aan Wietske Wits. Zij is er voor al je vragen over onze gespecialiseerde type 1 diabeteszorg. Uiteraard zit je nergens aan vast.

Wietske is ook telefonisch te bereiken via  088-2807277 of 06-4841 0763

Ik wil meer informatie over de behandelmogelijkheden die Diabeter mij kan bieden.


 •  

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Diabeter is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

   

  Toelichting mogelijkheden

  Wellicht voor jou ook interessant om alvast te weten: 

  Mag mijn pomp en sensor mee naar Diabeter? 

  Kennismakingsgesprek bij behandeling elders

  Je kind is of jijzelf bent elders onder behandeling voor type 1 diabetes. Wil je meer weten wat Diabeter voor je (kind) kan betekenen? Dan bieden wij je de mogelijkheid tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Een kennismaking  is een gesprek met een van onze artsen, waarin je kunt kennismaken met ons en onze behandelwijze. Je hebt voor een kennismakingsgesprek geen verwijzing nodig. 

  Second opinion over je diabetes (ofwel suikerziekte)

  Je bent elders onder behandeling, maar zou graag eens van ons een advies krijgen over een bepaald probleem dat maar niet opgelost wordt. In overleg met je behandelaar kunnen wij je dan een second opinion advies geven. In een kort traject proberen we een vooraf vastgesteld doel te bereiken of proberen we een probleem op te lossen. Hierbij blijft het hoofdbehandelaarschap bij de huidige behandelaar liggen.

  Overname van behandeling van diabetes

  Je wilt graag dat de behandeling van diabetes van je kind of jezelf (t/m 25 jaar) geheel wordt overgenomen door Diabeter? Dat kan ook na een kennismakingsgesprek. Indien je besluit naar Diabeter over te stappen, hebben wij een verwijsbrief nodig van je huisarts of medisch specialist. Wij begrijpen dat een overstap naar een andere zorgverlener niet iets is dat je zo maar onderneemt, maar wij kunnen uit ervaring zeggen dat het loont om je te oriënteren in wat er aan diabeteszorg nog meer mogelijk is dan je nu misschien gewend bent. Wietske Wits kan je verder adviseren.

  Wat de aanleiding van je wens ook is, je kunt telefonisch of via bovenstaand formulier een afspraak maken. 

  Over het algemeen kennen wij geen wachttijden en kunnen we je binnen een maand een eerste afspraak inplannen. Na onderzoek spreken we samen de behandeldoelen af en hoe we die gaan behalen. Na deze intake begint direct de behandeling van diabetes.