Diabeter Eindhoven

Diabeter Zuid (Eindhoven)
Telefoon: 088-280 72 77

E-mail: receptie-zuid@diabeter.nl

Fellenoord 330
5611 ZG  Eindhoven

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Diabeter Zuid is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Welkom bij ons diabetescentrum in Eindhoven

Diabeter Eindhoven

Vlakbij het PSV Stadion vind je het type 1 diabetescentrum Diabeter Zuid. Een team van in diabetes type 1 gespecialiseerde kinderartsen, een internist, diabetesverpleegkundigen en diëtisten is er helemaal voor je kind met type 1 diabetes of voor jou. 

Hier vind je een routebeschrijving naar Diabeter Eindhoven

Niet alleen ons team, maar onze hele organisatie staat in het teken van maar 1 missie: mensen met type 1 diabetes ondersteunen met kennis en aandacht. Bij ons vind je experts die dagelijks met deze chronische ziekte en de nieuwe diabetestechnologie bezig zijn. Experts die je altijd kunt bereiken via telefoon, spoedlijn en email. Wij zijn er voor alle leeftijden, dus ook als je ouder bent dan 25 jaar. 

Kennismakingsgesprekken

Benieuwd naar de mogelijkheden die Diabeter in Eindhoven kan bieden aan je kind of aan jezelf? We geven je graag meer informatie over het verschil dat onze gespecialiseerde diabeteszorg kan maken. Natuurlijk begrijpen we dat het veranderen van zorgverlener niet iets is dat je zo maar onderneemt. We weten echter uit ervaring dat het de moeite waard is om meer te weten te komen over wat Diabeter voor jou kan doen. Mail of bel Katja Zuur of Grada Weggeman, onze patientcommunicatie-adviseurs, en ontdek met een van hen de mogelijkheden en stel je vragen. Je hebt geen verwijzing nodig voor een kennismaking en uiteraard is het vrijblijvend.

Stel Katja en Grada een vraag over de mogelijkheden van onze type 1 diabeteszorg

Bereikbaarheid

Onze receptie is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30 uur. Voor medisch spoedoverleg over diabetes kunnen (ouders van) onze patiënten 7 dagen per week, 24 uur per dag direct ons medisch team bereiken op onze spoedlijn:

tel. 088-2807277

Telefonisch spreekuur Diabeter Eindhoven (voor patiënten): elke werkdag van 11.00 tot 12.00 uur. 

Onze diabetesverpleegkundigen beantwoorden je vragen en geven advies. 
Het is ook mogelijk je vragen over diabetes per email te stellen. Je krijgt doorgaans binnen 1 werkdag antwoord.


Maak kennis met de artsen en diabetesverpleegkundigen van ons diabetescentrum in Eindhoven

 Ga hier naar onze teampagina


Google Maps voor Diabeter in Eindhoven

Plan je route naar Diabeter Eindhoven:

Route en parkeren                             

Onze locatie is gelegen op 10 minuten loopafstand van het centraal station in Eindhoven en vlakbij het PSV-stadion. Tijdens de poli-afspraken bij  Diabeter Zuid bieden we je gratis parkeren aan op het parkeerdek achter ons gebouw. 

Bekijk hier meer informatie over openbaar vervoer en parkeren

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?