Routebeschrijving Diabeter Eindhoven

Diabeter Zuid (Eindhoven)

Telefoon: 088-280 72 77

E-mail: 

Fellenoord 330
5611 ZG  Eindhoven

Adres en route naar Diabeter Zuid

Fellenoord 330 (3e etage)
5611 ZG  EINDHOVEN


Tel.: 088-2807277 (optie 1 voor de spoedlijn).

Diabeter Eindhoven route
 


 

Routebeschrijving naar Diabeter Eindhoven

Bekijk hier de snelste route naar Diabeter in Eindhoven:

Parkeren

Tijdens je poli-afspraken overdag bij Diabeter bieden we je gratis parkeren aan op het parkeerdek recht achter ons gebouw. Rij hiervoor vanaf de Fellenoord langs ons pand en sla daarna rechtsaf. Meld je bij aankomst aan bij de paal en we doen op afstand de slagboom voor je open. (Soms kan het even duren voordat onze receptioniste kan antwoorden). Mochten onze parkeervakken bezet zijn, dan is het ook mogelijk om betaald te parkeren onder de kantoorpanden in Parkeergarage 't  Eindje in Eindhoven.

Openbaar vervoer:

Onze locatie is gelegen op loopafstand (10 min.) van het centraal station van Eindhoven en vlakbij het PSV-stadion. Volg de blauwe stippellijn via het 18 Septemberplein. Dat is de route via het winkelcentrum van Eindhoven. 

Looproute naar Diabeter Eindhoven vanaf centraal station

Per bus vanaf het treinstation:

Vanaf het centraal station van Eindhoven is het ook mogelijk een bus te nemen richting Diabeter Zuid. Neem daarvoor een van de vele bussen die vanaf het busstation achter het centraal station richting ons diabetescentrum vertrekken, check daarvoor voor de actuele stand van zaken:

Plan hier je reis op 9292.nl

Maak een afspraak bij Diabeter Eindhoven