Nienke Waalwijk

Terug naar personeel

CloudCare team

Nienke Waalwijk

CloudCare nurse Werkzaam in: Diabeter Rotterdam

In 2008 ben ik afgestudeerd als kinderintensivecare verpleegkundige. Ik werkte toen al enige tijd als High care verpleegkundige op de Intensive Care kinderen van het ErasmusMC-Sophia. Tijdens mijn werk daar heb ik de nodige kinderen gezien met een ketoacidose, voordat ik zelf werd gediagnosticeerd met diabetes type 1.

In de loop der jaren heeft het werk in de diabeteszorg mij zo geïnteresseerd dat ik nu de overstap gemaakt heb naar Diabeter.

De mate van impact, maar ook de ontwikkelingen op technisch gebied, triggeren mij om diabetes zo goed mogelijk te managen. Dit gebied is zo in ontwikkeling dat ik graag de ouders en kinderen wil helpen om dit in te passen in het dagelijks leven.

De best mogelijke zorg leveren die bij de ouders en kind past vind ik belangrijk. Ik heb er ontzettend veel zin in om ouders van kinderen met diabetes zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden in hun zorgen rondom diabetes. Iedereen is hierin anders en ervaart het anders, wat het mooi, uitdagend en divers maakt.