Drs. Marianne den Breejen

Terug naar personeel

Artsen/Medisch specialisten

Drs. Marianne den Breejen

Kinderarts-diabetoloog Werkzaam in: Diabeter Rotterdam1

BIG-nummer: 89046721601

Opleiding: geneeskunde in Leiden, kindergeneeskunde in Rotterdam.
Werkzaam bij Diabeter sinds: oktober 2015

Achtergrond:
2004 - 2015: Kinderarts in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, o.a. op diabetespoli (Diatime). Aandachtsgebieden aldaar waren behalve diabetes, ook neonatologie en kwetsbare zwangeren.

Al voordat ik kinderarts werd, had ik interesse voor de diabeteszorg. Hierdoor ben ik als student terecht gekomen bij Henk en Henk-Jan (de oprichters van Diabeter). Ik heb altijd bewondering gehad voor de moed die zij hebben gehad om een gespecialiseerd diabetescentrum als Diabeter op te zetten. Bovendien heb ik zeer de behoefte om patiëntgericht te werken met een gezamenlijk doel. Dit zie ik sterk terug in wat Diabeter doet en wil.

Het werken in een team is echt mijn drive! Ik haal bovendien veel voldoening uit het op een positieve manier motiveren van kinderen om hun diabetes onder controle te krijgen en te houden. Dit is samen met de ouders een hele uitdaging en het geweldig als we samen een verbetering weten te bereiken! Ik ben iemand die innovatief is, op zoek naar mogelijkheden en vernieuwingen.