Liselotte Heerspink

Terug naar personeel

Overige teamleden

Liselotte Heerspink

HR medewerker Werkzaam in: Diabeter Rotterdam

Terwijl ik dit schrijf ben ik exact een maand (sinds augustus 2021) werkzaam als HR medewerker. Ik ben opgegroeid op Curaçao en op mijn 17e terug naar Nederland verhuisd om rechten te studeren. Daarna werkte ik als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en als echtscheidingsadvocaat. Als advocaat ontstond de behoefte om meer inzicht te krijgen in menselijk gedrag en besloot ik psychologie te gaan studeren.

In de functie van HR medewerker bij Diabeter kan ik mijn ontzorgende aard én interesse in de zorgsector, arbeidsmarkt én mijn medemens met elkaar verbinden.
Waarom Diabeter? Ik citeer graag even Henk-Jan Aanstoot, medeoprichter van Diabeter: “Diabeter is te vergelijken met een luchtverkeerstoren. Deze biedt voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat het vliegtuig op koers blijft en veilig aankomt op de bestemming. Diabeter zorgt ervoor dat patiënten alle ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om hun leven op een zo zelfstandig mogelijke manier te leiden.”

Wie wil er nou niet bij zo’n mooie organisatie werken die zo’n belangrijk maatschappelijk doel dient? Ik vind het een eer om onderdeel uit te mogen maken van Diabeter en haar warme, betrokken en professionele team van medewerkers.