Routebeschrijving Diabeter Deventer

Diabeter Oost 

Telefoon: 088-280 7277 (ook voor medisch spoedoverleg)
E-mail: behandelteam-oost@diabeter.nl

Mr.H.F. de Boerlaan 38b
7417 DB  Deventer

Gebouw Nieuwe Poort II, ingang Kazernestraat, 3e etage

Diabeter Deventer

Routebeschrijving Diabeter Deventer

Diabeter Deventer, gebouw Nieuwe Poort II

Met de auto

Vanaf de autoweg (A1) neem je de afslag Deventer (Afslag 23) en volg je richting Centrum via de Deventerweg, deze heet binnen de bebouwde kom de Zutphenseweg. Neem de linkerbaan, blijf bij het verkeerslicht rechtdoor gaan en passeer een Shell station (aan de rechterkant). De weg maakt een scherpe bocht naar rechts (kanaal en sluis over), naar links en dan weer naar rechts. Je bent dan op de Mr. H.F de Boerlaan, volg deze. Na het tweede verkeerslicht na de bochten zie je aan je linkerhand De Nieuwe Poort, twee kantoorgebouwen met rode stenen, met ertussen de Kazernestraat. Diabeter-Oost zit in het gebouw aan de linkerkant. Ga bij de derde verkeerslichten linksaf, tussen deze beide gebouwen door (richting Twello (N344) en Winkelcentrum Boreel) de Kazernestraat in en parkeer in De Boreel.

Vanuit de richting Raalte volg je de N348 tot Colmschate en volg je (rechtsaf) de richting naar het Deventer Ziekenhuis (Nico Bolkensteinlaan). Volg de Nico Bolkensteinlaan tot het einde en ga linksaf (Henri Dunantlaan). Ga onder het spoor door en neem de vierde weg rechts (Snippelingsdijk, richting Centrum). Volg de borden Winkelcentrum Boreel/Twello (N344) en ga op het kruispunt links. Dan zie je rechtsvoor je De Nieuwe Poort, twee kantoorgebouwen met rode stenen, met ertussen de Kazernestraat. Diabeter-Oost zit in het gebouw aan de linkerkant. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf tussen beide gebouwen (wederom richting Twello (N344) en richting Winkelcentrum Boreel) de Kazernestraat in parkeer in De Boreel.

Vanuit Zutphen (N348) volg je de N348 richting Deventer. Nadat je onder de A1 bent doorgegaan volg je de richting Centrum via de Deventerweg. Deze heet in de bebouwde kom de Zutphenseweg. Neem de linkerbaan, blijf bij het verkeerslicht rechtdoor gaan en passeer een Shell station (aan de rechterkant). De weg maakt een scherpe bocht naar rechts (kanaal en sluis over), naar links en dan weer naar rechts. Dit is de Mr. H.F de Boerlaan, volg deze. Na een flauwe bocht naar links zie je aan je linkerhand De Nieuwe Poort, twee kantoorgebouwen met rode stenen, met ertussen de Kazernestraat. Diabeter-Oost zit in het gebouw aan de linkerkant. Ga bij de verkeerslichten linksaf tussen beide gebouwen door (richting Twello (N344) en richting Winkelcentrum Boreel) de Kazernestraat in en parkeer in De Boreel.

Parkeren in De Boreel

Je kunt parkeren in de parkeergarage van Winkelcentrum Boreel (687 plaatsen; 24 uur; ma t/m zo van 07:00 tot 24.00 uur; 40 minuten of een gedeelte hiervan € 1,00; maximale dagtarief: € 8,00; contant, Chip, PIN, Creditcard; www.q-park.nl) die zich even verderop aan de rechterkant bevindt.


 

Per openbaar vervoer

Diabeter-Oost ligt op loopafstand van Station Deventer. Hier stoppen Intercity’s en regionale treinen uit het Noorden (Olst, Wijhe, Zwolle en verder), het Oosten (Deventer Colmschate, Holten, Rijssen, Wierden, Almelo en verder), het Zuiden (Zutphen en verder) en het Westen (Twello, Apeldoorn en verder).

Wil je toch gebruikmaken van een bus, dan moet je bij de halte Saxion Hogeschool uitstappen. Bussen die vanaf het station daar heen rijden zijn Connexxion-stadsbussen lijn 1,6,7 of Syntus lijn 81.

Wandelroute vanaf station

Vanaf Station Deventer loop je in 5 tot 10 minuten naar Diabeter-Oost. Loop vanuit het station rechtdoor, steek via de brug het water over en ga linksaf de Singel op (met water aan de linkerkant). Bij het kruispunt met verkeerslichten steek je over (rechts) en volg je de Verzetslaan (met links van je parkeerplaatsen). Je komt nu bij het winkelcentrum Boreel en komt uit op de Kazernestraat. Hier zie je De Nieuwe Poort, twee kantoorgebouwen met rode stenen, met ertussen de Kazernestraat. Diabeter-Oost is in het verste gebouw (aan de overkant van de Kazernestraat) gevestigd op nummer 38b.


Fietsen

Natuurlijk kun je ook op de fiets bij ons komen. Bij het gebouw kun je je fiets vastzetten en je kunt je fiets ook neerzetten in De Boreel.