NIEUWSBERICHT

Diabeter app: nog even geduld

07 september 2021

Aan onze patiënten zonden we eerder een bericht over de nieuwe Diabeter App. Deze app gaat een steeds grotere rol spelen in de behandeling bij Diabeter. Iedereen die bij Diabeter onder behandeling is, kan zeer binnenkort een activeringsmail verwachten waarmee je de nieuwe Diabeter app kunt installeren. 

Activeringsmail is vertraagd

Helaas hebben we wat vertraging opgelopen met de verzending van de activeringsmail. We zenden deze mail namelijk pas uit als écht alles in onze nieuwe versie van de app perfect werkt.  We hopen je vanaf aanstaande donderdag 9 september de activeringsmail te kunnen sturen en werken daar momenteel hard aan. We houden je op de hoogte.

Bestellen bij Diabstore

Ben je voor levering van je diabeteshulpmiddelen en insuline aangesloten bij Diabstore?  En ben je gewend de diabeteshulpmiddelen en/of medicatie via de app te bestellen? Er gaat iets veranderen. Vanuit de Diabeter app word je doorgestuurd naar de Diabstore app,  die je apart moet installeren. We verwachten dat de Diabstore app uiterlijk in week 36 klaar staat in de Google Play store en de App Store.

Zo blijft het bestellen van de hulpmiddelen en medicatie eenvoudig. U vindt de bestelmogelijkheid van Diabstore in het menu van de Diabeter app.

Diabeter app: nog even geduld