NIEUWSBERICHT

Psychologische ondersteuning bij Diabeter gaat veranderen

23 december 2016

Met ingang van 1 januari 2017 zal onze psychologe Hetty Verkade stoppen met haar praktijk. Voor haar opvolging hebben we gekozen voor een samenwerking met de landelijke en innovatieve GGZ-organisatie Memphys.  Psychologen van Memphys gaan de behandeling en begeleiding uitvoeren en zullen beschikbaar zijn via al onze vijf vestigingen. Daarmee komt gespecialiseerde psychologische ondersteuning beschikbaar voor alle (ouders van onze) patiënten. Binnenkort stellen we de betrokken psychologen graag aan je voor. Meer info over Memphys vind je hier.  

Gelukkig blijft Hetty Verkade wel betrokken bij Diabeter. Ze zal haar enorme expertise op het gebied van psychologische ondersteuning bij type 1 diabetes inzetten om de psychologen van Memphys te ondersteunen en superviseren.

We zijn ontzettend blij dat we ook de komende tijd met Hetty kunnen blijven samenwerken, ook al is dat meer ‘achter de schermen’. We danken haar voor de prettige samenwerking sinds onze oprichting en hebben er alle vertrouwen in dat Memphys aan haar een fantastische supervisor en coach zal hebben!

Psychologische ondersteuning bij Diabeter gaat veranderen