NIEUWSBERICHT

Nieuwe infusieset Mio Advance

12 januari 2018

We zijn gevraagd om een gebruikersonderzoek te doen naar de nieuwe Mio Advance infusieset. Deze infusieset wordt gebruikt bij Medtronic pompen. Deze nieuwe versie moet een behoorlijke verbetering zijn, doordat hij gemakkelijker en met minder handelingen is in te brengen. Ook blijft de naald altijd onzichtbaar. In dit onderzoek gaan we na of het inderdaad beter werkt en hoe het bevalt. 

Deelnemers gezocht: meedoen kan nog!

Er kunnen 100 mensen bij Diabeter (locatie Rotterdam en Schiphol) meedoen om de Mio Advance te testen, en inmiddels hebben we 31 deelnemers. Het is dus al snel gegaan in twee weken tijd! Maar deelname kan nog steeds.

Iedere deelnemer krijgt 10 Mio-systemen mee voor 1 maand. Voordat je start en na 30 dagen opnieuw, vul je een online vragenlijst in over je verwachting van en ervaring met deze nieuwe Mio. Als je wilt meedoen is je schriftelijke toestemming nodig.

Hoe doe je mee?

Als je belangstelling hebt om mee te doen, kun je je opgeven via de poli / tijdens je polibezoek. Je kunt dan de infusiesets mee naar huis krijgen. Patiënten van Diabeter Rotterdam kunnen ook langskomen op woensdag 17 januari en woensdag 31 januari tussen 13:30 en 16:00 uur bij de afdeling Research. Wil je op een ander moment? Mail dan naar onderzoek@diabeter.nl om een afspraak te maken!

Heb je interesse en wil je dat nu al aangeven? Stuur dan een mail naar research verpleegkundige Katja Zuur of diabetesverpleegkundige Ingrid Bliek.
Nieuwe infusieset Mio Advance