NIEUWSBERICHT

Loop jij de IJsselloop met Diabeter?

10 januari 2018

Ja, ik meld me aan

We deden al drie keer eerder mee met de IJsselloop: zowel patiënten met diabetes type 1 als het medisch team van Diabeter Deventer. En wat kijken we met plezier terug op die sportieve zondagen vol teamgeest. In 2018 doen we dan ook graag weer mee, samen met de kinderen en volwassenen met type 1 diabetes die bij Diabeter (Oost) onder behandeling zijn. Dit jaar vindt de IJsselloop plaats op zondag 8 april 2018. Doe je (weer) mee? Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! En de insuline werkt veel beter als we er sportief tegen aan gaan!  Dus…. We hopen op veel inschrijvingen en weer net zo’n mooie dag als een jaar geleden. De Bas van der Goor Foundation hebben we bereid gevonden een hardloop clinic te verzorgen als ondersteuning bij de trainingen. 

IJsselloop team Diabeter type 1 diabetes

IJsselloop zondag 8 april 2018

De IJsselloop is een leuk en sportief hardloopevenement dwars door Deventer. In korte tijd is de IJsselloop uitgegroeid tot een van de bekendste hardloopwedstrijden in het oosten. Iedereen kan meedoen, want het leuke is dat er voor iedereen een afstand is die bij je past.  Er is ook een Kidsrun van 1 km. Dus jonge, oudere, beginnende of ervaren lopers: doe mee! 

Wat gaan we doen?

Wij hebben het plan om samen met jullie als ‘team Diabeter’ de 1,2, 5 of de 10 km te volbrengen en de wereld te laten zien dat we ons door diabetes niet laten kisten. Dokter Stokvis (kinderarts-diabetoloog), Tanja Lappenschaar (diëtiste),  Lisa Kutscher en Erna Logtenberg zijn ook in training voor dit mooie evenement. Er is voor de kleintjes een kids-run van 1 of 2 km. Verder is er een 5, 10 of 15 km . Je schrijft je in samen met één familielid of vriend(in) die dan samen met jou de afstand loopt.

Wie doet er met ons mee?

Heb je wel zin in een sportieve uitdaging? Doe mee en geef je op, wij zorgen dan voor de rest. Aanmelden doe je via het formulier hieronder.  

We schrijven ons weer in als Diabeter-organisatie en gebruiken onze Diabeter T-shirts zodat we herkenbaar aan de start komen. De inschrijvingen voor de IJsselloop kunnen hard gaan,  dus we vragen je je snel te reageren maar in ieder geval voor 15 maart.  De inschrijvingskosten nemen wij voor jou en één buddy voor onze rekening.

Voor de kidsrun is geen buddy nodig, want hierbij zal een van ons weer aanwezig zijn. Alle leeftijden kunnen meelopen! Voor alle jonge deelnemers vanuit Diabeter zorgen wij voor de medische begeleiding.  
 
We zouden het fantastisch vinden om op 8 april samen met jou aan de start te verschijnen! 

Aanmelden IJsselloop

Je kunt je hier aanmelden, graag uiterlijk voor 15 maart 2018. We sturen je dan een bevestiging.

Loop jij de IJsselloop met Diabeter?