NIEUWSBERICHT

Loop jij de IJsselloop met Diabeter?

01 februari 2022

Ja, ik meld me aan

In 2020 en 2021 kon de IJsselloop niet doorgaan. Maar dit jaar kunnen we écht weer meedoen aan de IJsselloop gelukkig! Zowel mensen met type 1 diabetes als medisch teamleden van Diabeter Deventer verschijnen dan aan de start van het leukste hardloopevenement in Nederland. 

IJsselloop Diabeter

Dit jaar vindt de IJsselloop plaats op zondag 10 april 2022. Doe je (weer) mee? Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! En de insuline werkt veel beter als we er sportief tegen aan gaan!  Dus…. We hopen op veel inschrijvingen en op weer net zo’n mooie dag als het de afgelopen jaren is geweest. 

IJsselloop zondag 10 april 2022

De IJsselloop is een leuk en sportief hardloopevenement dwars door Deventer. Alle leeftijden kunnen meedoen, want het leuke is dat er voor iedereen een afstand is die bij je past. Er is ook een Kidsrun van 1 of 2 km. Dus jonge, oudere, beginnende of ervaren lopers: doe mee! 

IJsselloop Diabeter team 2020

Wat gaan we doen?

Wij hebben het plan om samen met jullie als ‘Team Diabeter’ de 1,2, 5 of de 10 km te volbrengen en de wereld te laten zien dat we ons door diabetes niet laten kisten. Kinderarts Angelien Spaans, internist Inge Hommel, diabetesverpleegkundigen Anja Geurtsen, Linsey Hendriks, Renate Olde Wolbers, diëtist Tanja Lappenschaar en dokterassistente Dominique Kiers doen ook mee, maar hopen natuurlijk op versterking van hun team! Er is voor de kleintjes een kids-run van 1 of 2 km. Verder is er een 5, 10 of 15 km . Je schrijft je in samen met één familielid of vriend(in) die dan samen met jou de afstand loopt.

Wie doet er met ons mee?

Heb je wel zin in een sportieve uitdaging? Trek de stoute (hardloop)schoenen aan en geef je op! Wij zorgen dan voor de rest. Aanmelden doe je via het formulier hieronder.  

We schrijven ons weer in als Diabeter-organisatie en gebruiken onze Diabeter T-shirts zodat we herkenbaar aan de start komen. Heb je nog een passend t-shirt van een vorige keer, neem deze dan mee. De inschrijvingen voor de IJsselloop kunnen hard gaan,  dus we vragen je je snel te reageren maar in ieder geval voor 14 maartDe inschrijvingskosten nemen wij voor jou en één buddy voor onze rekening. Voor de kidsrun mag je ook een buddy meenemen, maar dat hoeft niet. Een aantal van onze teamleden zal namelijk ook weer aanwezig zijn bij de Kidsrun. Alle leeftijden kunnen meelopen! Voor alle jonge deelnemers vanuit Diabeter zorgen wij voor de medische begeleiding.  
 
We zouden het fantastisch vinden om op zondag 10 april samen met jou aan de start te verschijnen! 

Aanmelden IJsselloop

Je kunt je hier aanmelden, graag uiterlijk voor 14 maart 2022. We sturen je dan een bevestiging.

Loop jij de IJsselloop met Diabeter?