NIEUWSBERICHT

Diabeatit Run, we did it!

11 oktober 2015

Van Rotterdam naar Amsterdam rennen! Dat is wat 20 teams deden die gisteren aan de Diabeatit Run deelnamen. Daaronder ook een team van Diabeter. Diabetesverpleegkundigen John en Ingrid, dokter Mul en dietiste Freija gingen met hun team zaterdag om 8.30 uur van start voor de 84 kilometer lange estafetterun tussen 010 en 020. Onze afgetrainde John begon de dag met het beklimmen van de 589 treden van de Euromast, de toren die sinds kort  heel toepasselijk door het leven gaat als de grootste insulinespuit ter wereld.

Ons team bleek snel, zo snel dat we lange tijd op kop liepen. Daar werden we beste een beetje competitief van! Uiteindelijk moesten we toch onze meerdere bekennen in het team van Hyperfast, dat zijn naam eer aan deed. Als goede tweede kwamen we over de finish in Amsterdam. Met zoveel sportieve geldingsdrang zou je bijna vergeten waar de Diabeatit Run echt om draait: meer diabetsonderzoek mogelijk maken.

We zijn dan ook vooral blij met de totale opbrengst van de Diabeatit Run:€ 100.463,--! Daarvan heeft ons team € 3535,-- mogen bijdragen. Een woord van dank gaat uit naar onze teamsponsoren. Mede dankzij de volgende gulle gevers is een wereld zonder diabetes weer een beetje dichterbij gekomen:

  • Inisi B.V.
  • Grant Thornton 
  • Datel Acces B.V.
  • Ontouch B.V.

En alle andere sponsoren: fantastisch dat jullie ons allemaal gesteund hebben!

Je kunt ons overigens nog steeds steunen. Elke gift, groot of klein, is welkom!  Ga naar onze teampagina en geef aan het onderzoek naar diabetes! 

Diabeatit Run, we did it!