Simone Huijbers

Back to team members

Overige teamleden

Simone Huijbers

Opleider / trainer zorg Werkzaam in: Diabeter Rotterdam

Sinds 2010 werk ik bij Diabeter.

Met ruim 23 jaar ervaring als kinder- en neonatologie verpleegkundige en 2 jaar dialyseverpleegkundige heb ik de stap gezet om in 2010 te gaan werken bij Diabeter.

Het kiezen voor juist 1 “ziektebeeld” met daarbij alle ins en outs op velerlei vlakken in een gespecialiseerd centrum met een enthousiast team, maakte deze baan interessant en uitdagend.

Bij Diabeter ben ik begonnen als kinderdiabetesverpleegkundige en nu sinds een aantal jaar als opleider zorg wat inhoudt dat ik nieuwe collega’s bij Diabeter inwerk, zorg draag voor scholingen intern, zorg draag voor de implementatie van nieuwe technologie, pilots en ondersteuning bij projecten en nog veel meer. Dit doe ik met mijn collega Ingrid Bliek en samen zijn wij afdeling T&E (training en educatie).
Daarnaast ben ik een aantal uren per week cloudcare coördinator.

Werken bij Diabeter geeft heel veel voldoening, zowel in de functie die ik heb gehad als diabetesverpleegkundige voor kinderen als de andere kant van de zorg, de functie die ik nu heb. Het is een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling met enthousiaste collega’s wat maakt dat ik elke dag met plezier mijn werk doe.