Mattanja van 't Hoff-Schneider

Back to team members

Diëtisten/educators

Mattanja van 't Hoff-Schneider

Diëtist Werkzaam in: Diabeter Rotterdam

In 2012 heb ik mijn HBO-diploma Voeding& Diëtetiek behaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Na mijn afstuderen kreeg ik een baan aangeboden op mijn eindstageplek in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Na hier 9 jaar met veel plezier gewerkt te hebben, heb ik in 2021 de overstap naar Diabeter gemaakt.

Als diëtist ben je de hele dag aan het puzzelen en dat maakt mijn vak zo leuk en afwisselend. Iedere patiënt is anders: andere wensen, andere gewoonten en andere behoeftes. En toch hebben zij allen 1 ding gemeen en dat is dat zij op zoek zijn naar de leefstijl die bij hen past en die (hopelijk) bijdraagt aan hun gezondheid.

Ik vind het een eer om daar een stukje aan bij te mogen dragen met voedings- en leefstijladvies en ga deze uitdaging graag aan. Bij Diabeter staat de patiënt centraal en dat is wat onze kliniek zo uniek maakt. Als team kijken we met elkaar wat de wensen van de patiënt zijn en hoe wij hierin kunnen ondersteunen. Ieder is anders en dat vraagt om maatwerk en wij gaan ervoor om dat te kunnen leveren.