Marjan Mourik

Back to team members

Overige teamleden

Marjan Mourik

Kwaliteitsmedewerker en planning Werkzaam in: Diabeter Rotterdam

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam maar woon tegenwoordig in Oosterhout. In het ErasmusMC (toen nog Dijkzigt) ben ik opgeleid tot verpleegkundige en na jaren gewerkt te hebben als kinderintensive care verpleegkundige in het Sophia Kinderziekenhuis, ben ik terecht gekomen op de kinderafdeling van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel. Daar heb ik de Master opleiding Nurse Practitioner gevolgd.

Nu werk ik als zodanig sinds 1 oktober 2007 bij Diabeter. De eerste jaren ben ik gestart als diabetesverpleegkundige en ik heb toen veel geleerd over het ziektebeeld diabetes en de behandeling ervan. Daarna heb ik me beziggehouden met het zorgen dat we kunnen blijven voldoen aan de eisen die de HKZ (kwaliteitsnorm) aan ons stelt.

Er zijn veel redenen op te noemen waarom ik het fijn vind om bij Diabeter te werken. Ik noem er een paar: Ondanks de groei blijft het kleinschalig, het niveau van werken ligt hoog en de veranderingen gaan snel, wat het spannend maakt. Meedenken wordt gewaardeerd en de samenwerking is goed. Er is ook oog voor persoonlijke zaken en er wordt onderling veel gelachen en daar houd ik van.

En werken met uitzicht op de Markthal. Welke Rotterdammer wil dat nou niet?