Ingrid Bliek-Brons

Back to team members

Overige teamleden

Ingrid Bliek-Brons

Opleider / trainer zorg Werkzaam in: Diabeter Rotterdam

Ik ben diabetesverpleegkundige sinds 2001. In eerste instantie was dat in het IJssellandziekenhuis en daarna heb ik de stap gezet om met de oprichters van Diabeter mee te gaan. Ik werk dus vanaf de start in 2006 voor Diabeter. Met veel plezier heb ik jaren in de functie van diabetesverpleegkundige gewerkt.

Sinds 2006 heb ik veel zien veranderen: de groei van Diabeter, de verbeteringen van de insulinepompen en de komst van de glucosesensoren. Wat niet veranderd is, is de focus op optimale diabeteszorg en onze missie: een toekomst zonder diabetescomplicaties.

Op een bepaald moment heb ik de keus gemaakt om geen patiƫntenzorg meer te doen, maar mij meer te richten op interne scholing van zorgmedewerkers en het implementeren van nieuwe diabetestechnologie. Op die manier zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze zorg op (hoog) niveau blijft. Dit bereik ik niet alleen, maar met input van mensen intern en extern. Ik werk met veel plezier samen met mijn collega Simone Huijbers: samen zijn we de afdeling training en educatie (T&E ) .

Sinds 2021 ben ik tevens lid van de OR.