Danielle Elbers

Back to team members

Overige teamleden

Danielle Elbers

Office assistent Facilitair Werkzaam in: Diabeter Rotterdam

Mijn naam is Danielle Elbers en ik ben sinds mei 2023 werkzaam bij Diabeter als officemedewerker facilitair.

Ik ben geboren Rotterdamse maar getogen Zeeuwse. Zeeland is een prachtige provincie, maar na 20 jaar ben ik uiteindelijk toch weer in Rotterdam teruggekeerd.

Na mijn MAVO en MBO opleiding ben ik in de detailhandel gaan werken, om vervolgens als receptioniste aan de slag te gaan bij een kleine verzekeraar. Na diens faillissement ben ik bij een grote verzekeraar terecht gekomen als telefoniste/receptioniste en vanuit daaruit doorgegroeid naar Facility Management Coordinator (het is een Engels/Japans bedrijf dus veel Engelse benamingen).

Na 18 jaar moest ik wegens reorganisatie helaas vertrekken, maar aan de andere kant was dit ook een mooie gelegenheid om te bedenken wat ik anders wilde doen.
Een loopbaancoach heeft me daarbij geholpen. Hieruit kwam naar voren dat het zorgende me goed ligt, maar dan met name het ontzorgen van collega’s.

Toen ik de vacature voor officemedewerker facilitair zag ben ik meteen gaan solliciteren. Het ontzorgen van collega’s zodat zij goed voor hun patiënten kunnen zorgen is de perfecte combinatie en die heb ik gevonden bij Diabeter.

Diabeter is een vooruitstrevend bedrijf met veel potentie, ik hoop mijn steentje er aan bij te kunnen dragen om dit verder uit te diepen!