NIEUWSBERICHT

Nieuwe applicatie voor beeldbellen

04 oktober 2020

Heb je binnenkort een afspraak bij Diabeter en zal die op afstand zijn? Let dan even goed op je email. We hebben namelijk een nieuw systeem voor je consult via beeldbellen: Zaurus.

Activatiemail en registreren

Een paar dagen voor je afspraak krijg je een email met het verzoek om ter voorbereiding een account bij Zaurus te activeren. Volg de stappen uit de email, registreer jezelf en je account is klaar voor gebruik.

Je kunt op twee manier inloggen: via de website van Zaurus of via de speciale Zaurus-app voor je mobiele telefoon of tablet. De app is te vinden in zowel de App Store van Apple als de Google Play Store voor Android toestellen.

Beeldbellen via de website of via de app

Op de dag van de afspraak stap je via de link uit de email (uitnodiging accepteren) of via de app binnen in de virtuele spreekkamer, waar je zorgverlener zich vanzelf meldt. Je kunt daarvoor dus de speciale Zaurus-app gebruiken, of de link uit de email volgen en de verbinding via de website van Zaurus tot stand brengen .

Zorg voor een goed beeldbelconsult met Diabeter dat je internetverbinding stabiel is, je ergens zit waar je rustig en vrijuit kunt praten en dat het licht en de positie van de camera op je device goed is. Het kan zijn dat je arts, diabetesverpleegkundige of diëtist zijn of haar scherm met je wil delen om bijv. een upload door te nemen. Dan is het handig om gebruik te maken van een laptop, pc of tablet, omdat op een mobiele telefoon misschien niet alles goed leesbaar zal zijn.

Handleiding beeldbellen

We hebben het een en ander (hopelijk) zo duidelijk mogelijk hier voor je opgeschreven:


Hopelijk wil je even de tijd nemen om dit door te nemen, dank!

Gegevensbescherming

Zaurus mag jouw contactgegevens alleen gebruiken voor hun dienstverlening en gaat er zeer zorgvuldig mee om. Meer informatie vind je hier op hun website: https://zaurus.nl/privacyverklaring/

Afspraak bij Diabeter of via beeldbellen? Let op je email!

Of een afspraak op afstand is of live in de kliniek, geven we aan in de herinneringsmail die je een paar dagen voor de afspraak krijgt.

Kom niet voor verrassingen te staan qua reistijd en ga er voordat je die mail ontvang vanuit dat je afspraak bij Diabeter zal plaatsvinden!

Dank alvast namens ons behandelteam, en graag tot ziens in de kliniek of via beeldbellen.

 

Nieuwe applicatie voor beeldbellen