Dr. Dick Mul

Terug naar personeel

Artsen/Medisch specialisten

Dr. Dick Mul

Kinderarts-endocrinoloog Werkzaam in: Diabeter Rotterdam2

BIG-nummer: 39043756101

Opleiding:
* Geneeskunde aan Vrije Universiteit Amsterdam

* Opleiding tot kinderarts en promotie aan de Erasmus Universiteit/Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam

* Specialisatie in kinderendocrinologie en diabetes in het HagaZiekenhuis /Juliana Kinderziekenhuis en Leids Universitair Medisch Centrum

Achtergrond:
2009 - 2014: Werkzaam als kinderarts-endocrinoloog (met groot aandeel diabeteszorg) in het Haga Ziekenhuis /Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag.

Actief in landelijke werkgroep kinderdiabetes van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en commissie landelijke registratie van kinderen en jongvolwassenen met diabetes (Pediatrische Diabetes Registratie.NL)

De diabeteszorg vooruit helpen.... niet alleen voor de individuele patiënt, maar ook voor de groep kinderen en (jong)volwassenen als geheel! Dat is voor mij een belangrijke drijfveer om bij Diabeter te gaan werken. Daarvoor is het nodig om naast de best mogelijke zorg ook wetenschappelijk onderzoek een belangrijke plaats te geven in een centrum waar het draait om diabetes. En juist dat gebeurt bij Diabeter. Ik wil daar graag aan bijdragen met de bagage uit mijn vorige werkplek en ervaring met wetenschappelijk onderzoek (meer info: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Mul+D,). Samen met het team van Diabeter loop ik graag met u vooruit, naar een betere toekomst.

Ik maak voor Diabeter Rotterdam deel uit van behandelteam 2.