Routebeschrijving Diabeter Schiphol

DIABETER SCHIPHOL

Telefoon: 088-280 7277 (ook voor medisch spoedoverleg)
Fax: 088-280 9299
E-mail: info@diabeter.nl

GEBOUW THE BASE DEEL B, 1e verd.

Evert van de Beekstraat 1 - 103 (bezoekadres)
1118 CL  Schiphol (Haarlemmermeer)

Routebeschrijving

Ons diabetescentrum in Schiphol is zowel per auto als per openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn gevestigd in Gebouw The Base (het oude Triport-gebouw), dichtbij afslag Schiphol vanaf de A4 en binnen loopafstand van treinstation Schiphol Plaza.

diabetes type 1 behandelcentrum in Schiphol

Gebouw The Base

Per openbaar vervoer:

Diabeter Schiphol ligt vlakbij Schiphol-Plaza, het plein boven het treinstation en naast de aankomst- en vertrekhal.  Vanuit het treinstation kom je via de roltrap op Schiphol Plaza.

Als je vanaf Schiphol Plaza naar Diabeter wilt lopen (ca. 10 minuten), neem dan de roltrap naar de parkeergarages van P1. Loop langs de parkeer-betaalautomaten en neem de lange rolbaan/ loopband helemaal tot het einde. Dan loop je door richting Hilton Hotel en houdt de ingang van het Hilton links. Loop naar buiten, ga de trap af en je ziet al ‘The Base’. Loop onder het viaduct door naar de ingang van The Base richting deel B waar Diabeter is gevestigd. Neem de trap of de lift bij de hal van deel B en volg de ‘Diabeter’ bordjes. Wil je meer weten… volg dit flitsende filmpje.

 Uitleg looproute vanaf Schiphol Plaza in beeld


Als je vanaf Schiphol Plaza de bus wilt nemen:

Voor Schiphol Plaza vertrekt elke 2 tot 4 minuten een Connexxion/ Rnet-bus in de richting van halte P12/vrachtgebouw. Vrijwel alle bussen gaan langs deze halte. Na een busrit van twee à drie minuten is het nog twee minuten lopen naar Diabeter.

Bus vanaf Schiphol Plaza: 

Als je op Schiphol Plaza aankomt, loop je naar buiten en volg je de borden naar het busstation, waarop ook de aanduiding P2/P3 staat. Direct na de draaideur zie je een aantal digitale borden. Hierop kun je de vertrektijd en het vertrekstation van de bussen vinden. Je kunt aan de overzijde van de weg bij haltes B8-12 de volgende busnummers nemen:

1. Bus 190 (richting Schiphol P30) 

2. Bus 191 (richting Anchoragelaan Schiphol ZO)

2. Bus 197 ( richting Schiphol P30 via Airport/Plaza) 

3. Bus 198 (richting Aalsmeer Hortensiaplein).

Uitstappen bij (derde) halte P12 / Handelskade. Daar zie je een parkeergarage voor je met drie verdiepingen. Je kunt door de parkeergarage direct naar de Evert van de Beekstraat lopen, naar ingang A/B of B/C van gebouw The Base (zie het stippellijntje op onderstaande kaart).

Voor meer informatie kun je terecht bij de ‘Hospitality desk’ in het midden van het B-gebouw of bij de 'The Base' informatiezuilen.

Zie kaartje voor looproute vanaf de bushalte:

Looproute vanaf bushalte naar diabetescentrum Diabeter in Schiphol


Bereikbaarheid per auto: 

Diabetescentrum Diabeter Schiphol is gemakkelijk per auto te bereiken en ligt dichtbij de afslag Schiphol vanaf de A4. LET OP: Parkeerterrein P22 is helaas gesloten door bouwwerkzaamheden!

Routebeschrijving The Base Schiphol

Vanuit Leiden / Den Haag:

 •  Vanaf de A4 neemt u afslag Schiphol.
 • Neem vervolgens afslag P Lang parkeren. 2
 • Aan het eind van de afrit slaat u rechts af en vervolgens de eerste afslag links, de Evert van de Beekstraat in.
 • De ingang van parkeergarage P12 ligt aan de rechter kant.
 • The Base D ligt tegenover P12.

Vanaf Amsterdam / Utrecht:

 • Vanaf de A4 neemt u afslag Schiphol.
 • Neem vervolgens afslag P Lang parkeren. 1
 • Aan het eind van de afrit, slaat u rechts af en vervolgens direct linksaf de Energiestraat in.
 • Sla rechtsaf de Evert van de Beekstraat in.
 • Parkeer uw auto in P12, tweede ingang aan de linker kant
 • The Base ligt tegenover P12.

Parkeren:

Het nabijgelegen Parkeerterrein P22 is vanaf 10 december weer geopend, de bouwwerkzaamheden zijn afgerond. 
Alternatieven voor P22 zijn: 

 • Parkeergarage P12, tegenover gebouw The Base. LET OP; deze garage kan vol zijn. Kosten:  € 1,--  per 20 minuten, te voldoen per pin of credit card.
 • De parkeergarage van The Base (ingang ter hoogte van The Base B). LET OP: deze garage kan vol zijn. Kosten € 3,50 per uur. 
 • Parkeergarage van het WTC biedt vaak ruime: Schiphol Boulevard 329, 1118 Schiphol. Kosten: € 1,-- per 11 minuten. Routebeschrijving WTC Schiphol (587,6 KB) .

Looproute vanaf het parkeren:
Parkeer je in de parkeergarage van gebouw The Base vlakbij Lift B, dan kom je vlakbij Diabeter op de eerste verdieping uit. Verder zijn er ook twee invalideparkeerplekken bij ‘toren C’, ter hoogte van Tempo Team en Manpower. Parkeer je op P12 neem dan ingang A/B of B/C van gebouw 'The Base'. Diabeter is gevestigd in de B-vleugel, op de eerste verdieping. Op de begane grond dus direct onder Diabeter, vind je gezellige horecagelegenheden van Vermaat en Veva.

Kom je via ingang C, bij Starbucks? Loop dan naar gebouw B.


Terug naar de Diabeter Schiphol-pagina