NIEUWSBERICHT

Wachtlijst Diabeter Schiphol

17 januari 2022

We hebben een belangrijk bericht voor iedereen met interesse om naar ons over te stappen. 

Door de toegenomen vraag voor onze vestiging en door personeelsbezettings-problemen in onze locatie in Schiphol, hanteren wij een wachtlijst voor mensen die elders onder behandeling zijn en willen overstappen. Dat betekent dat je wel al je interesse voor onze zorg kenbaar kunt maken, maar dat we daarna de overname van je behandeling nog niet kunnen opstarten. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Voor onze andere vestigingen in Groningen, Deventer, Eindhoven en Schiphol kennen we ook wachttijden. Zo geldt er op dit moment (februari 2022) voor Eindhoven een wachtlijst voor zowel kinderen als volwassenen. In dit overzicht werken wij de wachttijden elke twee weken bij.

Wat betekent dit in de praktijk?

Je kunt wel nog steeds overleggen met onze collega's Grada of Katja wat Diabeter voor jou kan betekenen. Dat kan via ons contactformulier. Zij nemen dan contact met je op. Alle wensen tot overstap naar ons, noteren we. De aanmeldingen voor deze wachtlijst zullen we op volgorde van binnenkomst behandelen, medische uitzonderingen daargelaten. Zodra wij weer ruimte zien om het behandeltraject met je op te starten, nemen we in de volgorde van aanmelding contact met je op om de afspraken daarvoor concreet te maken.  Neem voor die tijd nog geen afscheid van je huidige behandelteam. 

We merken een toename in aanvragen aan ons, speciaal voor ons diabetescentrum in Schiphol. Door de toelating te doseren zorgen we ervoor dat iedereen die naar Diabeter Schiphol overstapt, de tijd en aandacht krijgt die hij of zij verdient. We hopen op je begrip!

 

 

Wachtlijst Diabeter Schiphol