NIEUWSBERICHT

Verzoek: maandelijkse upload

17 november 2015

Als klant van Diabstore kunt u blijven rekenen op alle diabetesmaterialen die u nodig hebt. Geen nieuws, denkt u misschien! In dit kader hebben we echter wel een verzoek aan u. 

Goede afspraken met zorgverzekeraars

De zorgverzekeraars stellen steeds strengere voorwaarden aan de  levering van diabeteshulpmiddelen. Deze voorwaarden kunnen invloed hebben op de kwaliteit en prijs van hulpmiddelen en de keuzevrijheid voor een leverancier. Diabstore heeft echter tot op heden goede afspraken kunnen maken met zorgverzekeraars. Dit komt vooral door de nauwe samenwerking met ons, waar de bestelling plaatsvindt onder regie van uw arts. Het gebruik van de juiste hulpmiddelen en technieken ondersteunt een optimale behandeling bij ons. 

Maandelijkse upload

Ook volgend jaar kunt u in samenwerking met Diabstore voldoende strips geleverd blijven krijgen. Hiervoor is vanaf vandaag, 17 november 2015, wel een maandelijkse upload van uw glucosewaarden nodig. Zo kan Diabeter u optimaal behandelen en kan Diabstore u de strips blijven leveren die u ook echt nodig heeft!

Heeft u vragen? Belt u gerust met de klantenservice van Diabstore.