NIEUWSBERICHT

Steun de JDRF One Walk

22 mei 2017

JDRF One Walk, zaterdag 17 juni 2017, van 12.00 uur tot 17.00 uur in Slot Zeist

Een wereld zonder type 1 diabetes, wie droomt daar niet van? Jij kunt helpen om deze droom te verwezenlijken door geld op te halen voor de beste diabetesonderzoekers ter wereld. Want voor het onderzoek naar genezing van type 1 diabetes is veel geld nodig. 

Hoe werkt het?

Ook onze patiënten kunnen aan een geweldige opbrengst voor het onderzoek naar genezing van type 1 diabetes bijdragen. Dus is je kind onder behandeling bij ons of ben je dat zelf? Steun ons team. Dat kan in de vorm van een donatie aan ons team


Wil je meer doen? Doe dan mee aan in ons team!  Werf sponsoren en loop samen met onze diabetesartsen en diabetesverpleegkundigen de JDRF One Walk. Het JDRF zorgt voor een leuke dag vol activiteiten. Dan zorgen wij voor een fantastische opbrengst die rechtstreeks ten goede komt aan onderzoek naar genezing van diabetes!

 

Julian, Dr. Aanstoot en Danique gingen je al voor en zetten zich in voor de JDRF One Walk. Doe net als hen en steun de het diabetesonderzoek met je sponsoractie of door je donatie. Want alle mensen, groot of klein, met type 1 diabetes verdienen het dat alles op alles wordt gezet om deze chronische ziekte te genezen. 

 Dank je wel namens hen!

Steun de JDRF One Walk