NIEUWSBERICHT

Raffie-middag in Diabeter Groningen

12 februari 2018

Feestje van Raffie: woensdag 14  maart 2018

Op woensdag 14 maart organiseren wij voor alle kinderen van Diabeter Groningen tot 12 jaar een feestje. Giraf Raffie wordt dit jaar namelijk 2 jaar! Raffie heeft, net als de kinderen, diabetes en hij is er speciaal voor de kinderen die (net) type 1 diabetes hebben gekregen. In de vorm van een zachte knuffel, een educatief boekje en nog veel meer. Zo proberen we die moeilijke eerste tijd iets te verzachten.

De verjaardag van Raffie is wel een feestje waard, zo vonden wij! Daarom nodigen we alle kinderen die bij Diabeter Groningen onder behandeling zijn graag uit voor het feestje van Raffie op woensdagmiddag 14 maart. 

Paaskleurwedstrijd Raffie

Ga jij straks de familie van Raffie bezoeken in de dierentuin in Emmen?

Diabeter Groningen organiseert ter ere van dee Raffie-middag een kleurwedstrijd voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar die bij Diabeter Groningen onder behandeling zijn. 
Download de kleurplaat hier:  
Raffie kleurplaatwedstrijd Pasen (1,9 MB) .
Kleur hem zo mooi als je kunt in en lever hem in bij de receptie van Diabeter of stuur hem op naar ons. Dat kan per email naar: Behandelteam-groningen@diabeter.nl of per post naar:
Diabeter Groningen - T.a.v. Ditty Holwerda - Griffeweg 97 - 9723 DV  Groningen
De mooiste kleurplaat maakt kans op vier entreekaarten voor Wildlands Adventure Zoo in Emmen. De winnaar wordt op woensdagmiddag 14 maart 2018 bekend gemaakt tijdens het feestje van Raffie.


Raffie-middag: wat gaan we doen? 

We starten om 14.00 uur bij Diabeter Groningen en huldigen dan de prijswinnaars van de kleurwedstrijd voor Raffie. De kinderen kunnen daarna hun eigen Raffie schilderen. Suus, van workshopatelier Bij Suus, is de tekenaar van Raffie en komt speciaal voor de kinderen naar Diabeter Groningen voor een gratis workshop. We hebben nog meer in petto, maar dat vertellen we later.

Kom je ook op Raffies feestje?

Raffie en wij zien je graag op woensdag 14 maart. Per kind mag één ouder / begeleider mee en zijn of haar broertjes of zusjes. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Je kunt je voor 25 februari a.s. aanmelden.

AANMELDEN

Raffie-middag in Diabeter Groningen