NIEUWSBERICHT

Quiz-avond Diabeter Groningen

09 januari 2018

Een avondje lol met leeftijdgenoten die ook diabetes type 1 hebben. Een avondje niks uitleggen over pompstanden checken of bloedsuikers meten, want iedereen weet wat het is om diabetes type 1 te hebben.

Vrijdagavond 19 januari a.s. organiseert het behandelteam van Diabeter Groningen een quiz-avond voor iedereen van 12 tot 18 jaar (en ouders).

Tijd: van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur (zaal open om 18.30 u)
Plaats: Diabeter Groningen, Griffeweg 97.
Quizavond diabetes bij Diabeter Groningen
De quiz bestaat uit verschillende rondes met vragen. Die ga je in groepsverband met elkaar beantwoorden op papier. Na elke ronde worden de antwoorden opgehaald en besproken. Een jury bekijkt welke groep de meeste vragen goed heeft. Ouders en tieners zitten niet bij elkaar in hetzelfde team. Voor het winnende team zal er een leuke prijs zijn...
De vragen kunnen gaan over van alles en nog wat. Er zitten ook vragen over diabetes bij, maar dat is niet het doel van de avond!

We hopen dat het vooral een gezellige, leuke avond wordt met andere pubers die ook allemaal type 1 diabetes hebben. Ook ouders kunnen ervaringen met elkaar uitwisselen. 

Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en een drankje. 

Schrijf je nu in via een mail aan het behandelteam in Groningen. Vertel daarin je naam en met hoeveel personen je komt. Stuur je mail voor woensdag 17 januari a.s.
Er is plaats voor ongeveer 40 personen, dus wees er snel bij!

Graag tot ziens!
 

Quiz-avond Diabeter Groningen