NIEUWSBERICHT

Nog even geduld aub: wachtlijst Diabeter Rotterdam

17 september 2019

We hebben een belangrijk bericht voor iedereen met interesse om naar ons over te stappen. 

De komende tijd zullen wij door de toegenomen vraag voor onze vestiging in Rotterdam een wachtlijst hanteren voor mensen die elders onder behandeling zijn en willen overstappen. Dat betekent dat je wel al je interesse voor onze zorg kenbaar kunt maken, maar dat we daarna de overname van je behandeling nog niet kunnen opstarten. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen.  Voor onze andere vestigingen in Groningen, Deventer, Eindhoven en Schiphol kennen we (nog) geen wachtlijst. 

Wat betekent dit in de praktijk?

Je kunt wel nog steeds overleggen met Wietske Wits wat Diabeter voor jou kan betekenen. Dat kan bijv. via ons contactformulier of telefonisch via 06-48 41 07 63. Alle wensen tot overstap naar ons, noteren we. De aanmeldingen voor deze wachtlijst zullen we op volgorde van binnenkomst behandelen, medische uitzonderingen daargelaten. Zodra wij weer ruimte zien om het behandeltraject met je op te starten, nemen we in de volgorde van aanmelding contact met je op om de afspraken daarvoor concreet te maken.  Neem voor die tijd nog geen afscheid van je huidige behandelteam. 

We merken een toename in aanvragen aan ons, speciaal voor ons diabetescentrum in Rotterdam. Door de toelating te doseren zorgen we ervoor dat iedereen die naar Diabeter Rotterdam overstapt, de tijd en aandacht krijgt die hij of zij verdient. We hopen op je begrip!

Nog even geduld aub: wachtlijst Diabeter Rotterdam