NIEUWSBERICHT

JDRF Walk gaat dit jaar virtueel

31 mei 2020

JDRF doet geweldig werk om van type 1 naar type geen te komen. Wereldwijd worden grote stappen gezet. Grote stappen in onderzoek en grote en vele stappen voor de JDRF Walk. Wij doen als Diabeter graag elk jaar mee aan de Nederlandse JDRFwalk. Zeker nu in deze coronatijd. Lekker met elkaar 'walken' gaat niet, maar er is wel geld nodig voor onderzoek!

Nu zitten we in deze coronatijd best veel stil, nu onze zorg zoveel digitaal verloopt. Een reden te meer om in beweging te komen voor JDRF! En natuurlijk om onze persoonlijke 'curve' te 'flattenen'!

Daarom combineren we deze beweging (lopen en fietsen) graag  met de JDRF-Walk? Logisch, gezond en een goed doel! Onze medewerkers laten zich sponsoren voor een euro per kilometer die ze lopen en/of fietsen. Tussen de bedrijven door, 's ochtends of 's avonds. Intussen hebben we zo 1246 km 'gespaard' en de eerste sponsoren voor gevonden. Maar we willen verder om uiteindelijk tenminste €5000 te halen.

 Wat kun jij doen?

  1. Meefietsen! Meelopen! Gebruik je telefoon of andere device om de kilometers te registreren, maak een screenshot en stuur die naar ons op. Vraag je familie, de groenteboer, de bakker en de grootgrutter je actie te steunen en een aantal kilometers aan JDRF te schenken. Dat kan direct via onze sponsorpagina op www.jdrfwalk.nl.
  2. Zegt het voort, zegt het voort!
  3. Word sponsor, hier kun je dat worden.

 En als je niets met fietsen en lopen hebt: DOE het toch, het is een goed doel! (of je start je eigen actie op www.jdrfwalk.nl)

Dank namens iedereen op weg naar type GEEN!

Team Diabeter

JDRF Walk gaat dit jaar virtueel