NIEUWSBERICHT

Wo. 1 juni: Feestje van Raffie!

10 mei 2016

Op woensdag 1 juni organiseren wij voor alle kinderen van Diabeter tot 13 jaar een feestje. Onze dokters en diabetesverpleegkundigen krijgen vanaf die dag namelijk versterking van een heel bijzondere diabetesexpert: giraf Raffie. Raffie heeft net als de kinderen diabetes en hij is er speciaal voor de kinderen die net type 1 diabetes hebben gekregen. In de vorm van een zachte knuffel, een educatief boekje en nog veel meer. Zo proberen we die moeilijke eerste tijd iets te verzachten. 

De komst van Raffie is wel een feestje waard, zo vonden we! Daarom nodigen we je graag uit voor het feestje van Raffie op woensdagmiddag 1 juni. 

Wat gaan we doen? 

We starten om 15.00 uur bij Diabeter in Rotterdam en huldigen dan de prijswinnaars van de namenwedstrijd voor Raffie. De kinderen kunnen daarna hun eigen Raffie maken bij workshopatelier Bij Suus. Suus is de tekenaar van Raffie en komt speciaal voor de kinderen naar Diabeter voor een gratis workshop. We hebben nog meer in petto, maar dat vertellen we later. Aan het einde, zo rond 16.45 uur, krijgt elk kind in ieder geval een Raffie-rugzakje mee, met Raffie zelf! 

Kom je ook op Raffies feestje?

Raffie en wij zien je graag op woensdag 1 juni. Per kind mag één ouder / begeleider mee en zijn of haar broertjes of zusjes. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Je kunt je voor 25 mei a.s. aanmelden via onderstaande link:

Aanmelden

 

Wo. 1 juni: Feestje van Raffie!