NIEUWSBERICHT

Facebook Live 19 april: HbA1c, wat moet je ermee?

11 april 2017

Alles over HbA1c: kijk je mee? 

HbA1C: elke drie maanden krijg je als je diabetes type 1 hebt een nieuwe uitslag, maar wat moet je ermee en is deze wel zo belangrijk? Onze arts en diabetesonderzoeker dr. Henk-Jan Aanstoot gaat er samen met Wietske Wits uitgebreid op in tijdens onze Facebook Live op woensdag 19 april om 19.30 uur. Je kunt dr. Aanstoot al je vragen stellen, die hij zoveel mogelijk direct zal beantwoorden.

Voor iedereen die meer wil weten over dat magische ‘rapportcijfer' dat je elke drie maanden van je internist of kinderarts te horen krijgt! Hoe meten we dat eigenlijk, het HbA1c, en wat zegt het over de kans op het krijgen van diabetescomplicaties? Dr. Aanstoot geeft je de achtergrond en meer kennis.

Maar ook: je HbA1c is geen rapportcijfer voor je welbevinden, want daarvoor zijn zoveel meer factoren belangrijk! Ook daar gaan we graag op in met Wietske Wits, ervaringsdeskundige en: jou natuurlijk! Dus stel je vragen en deel je ervaringen in je eigen leven met type 1 diabetes.

Wanneer?

Woensdag 19 april a.s. , 19.30 uur

Waar?

Henk-Jan Aanstoot diabetesonderzoeker en Wietske Wits Diabeter

Dus kijk op 19 april a.s. om 19.30 uur live mee op onze Facebook-pagina en stel je vragen aan dr. Henk-Jan Aanstoot. Als je onze Facebook-pagina nog niet 'geliket' heb, doe dat dan nu even zodat je de notificaties over de uitzending niet mist. Je kunt de uitzending natuurlijk ook na afloop bekijken. 

Graag tot dan!

Facebook Live 19 april: HbA1c, wat moet je ermee?