NIEUWSBERICHT

Een dank je wel op Valentijnsdag

30 januari 2018

Wie is jouw held?

Diabetes is er altijd. Maar dat hoeven we jou niet te vertellen. Gelukkig heb je lieve mensen om je heen, die er voor je zijn en die je steun en motivatie geven, ook als het even lastig is. Misschien denk je nu aan een van je ouders, of je vriend, die net zo weinig slaapt als jij door alle hypo’s van de laatste tijd. Echte helden vinden we dat.

 

Deze Valentijnsdag richt Diabeter haar pijlen op deze geheime helden die er altijd voor je zijn. Omdat ze het verdienen. Heb jij ook iemand die een grote steun voor je is geweest en die je wel zou willen bedanken? Dan is dit je kans. Pak je mobiel, zet de camera aan en vertel je verhaal.

Stuur ons het videobericht waarin je jouw geheime held bedankt. Alles mag. Vertel je verhaal, zing een lied, of maak een spandoek. Van de inzendingen maken we een compilatie die we op Valentijnsdag, 14 februari 2018, zullen delen via social media en dat jij ook weer kunt delen.
Maak er iets moois van, want de beste vijf inzendingen verdienen een mooie bos bloemen om hun geheime held nog eens extra in het zonnetje te zetten.

Hoe doe je mee:

  1. Maak een video van max. 30 seconden (horizontaal gefilmd) waarin je duidelijk maakt wie je wilt bedanken en waarom.
  2. Stuur je filmpje uiterlijk 8 februari 2018 via Whatsapp naar 06 26 37 83 49

Het zou geweldig zijn als jouw held jouw eerbetoon straks verrast wordt met jouw eerbetoon! 

Let op: door je filmpje in te sturen ga je ook akkoord met publicatie op onze communicatiekanalen.
Een dank je wel op Valentijnsdag