NIEUWSBERICHT

Belangrijke info over levering Accu-Chek® producten

02 september 2015

UPDATE :
Gelukkig hebben geen van onze patiënten deze zomer hinder ondervonden van de leveringsproblemen van Roche. Dankzij de voorraad bij onze partner Diabstore kon iedereen bij Diabeter voorzien blijven van de juiste  glucosestrips en andere materialen.

Zie voor eerdere berichten in de pers:

http://nos.nl/artikel/2049241-diabetici-verstoken-van-belangrijke-hulpmiddelen.html 


23 juli 2015

Patiënten die een Roche/Accu-Chek pomp gebruiken kregen of krijgen bericht van Roche over problemen rond de levering van insulinecatheters/-ampullen en glucosestrips. Bij Diabeter gebruiken zo'n zestig mensen een Roche/Accu-chek pomp. Op dit moment hebben de bij ons in behandeling zijnde gebruikers nog materialen. Er is bij onze partner Diabstore ook nog een voorraad voor hen. U krijgt, als gebruiker van een Accu-Chek pomp, van ons per e-mail bericht over de situatie en onze aanpak en hoe u bij leveringsproblemen/tekorten met ons in contact kunt komen. 

In het bericht van Roche wordt gesteld dat bij een blijvend probleem rond de levering mensen kunnen terugvallen op insulinepenbehandeling. Dat is natuurlijk een alternatief dat we proberen zo veel mogelijk te voorkomen!!!!

Belangrijke info over levering Accu-Chek® producten