NIEUWSBERICHT

Afscheid Grada Weggeman

16 juli 2017

Diabetesverpleegkundige Grada Weggeman heeft helaas besloten Diabeter te gaan verlaten.  Per 1 augustus a.s. gaat zij haar loopbaan elders voortzetten als diabetesverpleegkundige. Met het vertrek van Grada zullen wij een kundige en betrokken diabetesspecialist gaan missen. Wij vinden het dan ook jammer dat ze vertrekt. We laten ook graag Grada zelf aan het woord: 

"Het was een heel plezierige tijd bij Diabeter maar ik heb besloten dichter bij huis te gaan werken. Ik dank mijn patiënten heel hartelijk voor het in mij gestelde vertrouwen en wens een ieder alle goeds maar vooral veel gezondheid voor de toekomst. Ik heb er vertrouwen in dat Diabeter een minstens zo leuke diabetesverpleegkundige voor mij in de plaats weet te vinden!"

Ons team van diabetesverpleegkundigen de komende tijd

Dat laatste gaan we proberen Grada! Inmiddels is het zoeken naar een waardige opvolger voor Grada dan ook gestart. De komende maanden wordt Grada's werk overgenomen door haar collega's Irene Meijer en Fatima Ait-Taleb. Fatima is een ervaren diabetesverpleegkundige die voornamelijk op de locatie Schiphol werkt en ons team in Rotterdam tijdelijk zal versterken totdat de nieuwe diabetesverpleegkundige is ingewerkt. 

We hopen in de komende maanden onze nieuwe teamleden voor diabeteszorg aan volwassenen aan je voor te stellen. 


Met vriendelijke groet,

Team Diabeter Rotterdam

Afscheid Grada Weggeman